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Temperos e condimentos em inglês

Esse post  é dedicado às pessoas que amam cozinhar (e também que gostam de comer) receitas deliciosas e bem preparadas. Hoje vamos aprender os nomes dos temperos em inglês.

Para começar saiba que tempero em inglês pode ser tanto Seasoning ou Spice.

Garlic = Alho

Onion = Cebola

Pepper = Pimenta

Green onion / Chives = Cebolinha verde

Coriander = Coentro

Parsley = Salsa

Rosemary = Alecrim

Sage = Sálvia

Thyme = Tomilho

Black pepper = Pimenta do reino

Bay leaves = Folhas de louro

Cumin = Cuminho

Oregano = Orégano

Paprika = Páprica

Saffron = Açafrão

Basil = Manjericão

Mint = Hortelã

Cinnamon = Canela

Nutmeg = Noz-moscada

Ginger = Gengibre

Clove = Cravo da índia

Sesame seeds = Gergelim

Salt = Sal

Vinegar = Vinagre

Cooking oil = Óleo de cozinha

Olive oil = Azeite de oliva

Sesame oil = Óleo de gergelim

Soy sauce = Molho de soja

Uma dica legal para praticar inglês é assistir vídeos de culinária. No canal  ‘Laura in the Kitchen’ além de aprender pratos deliciosos você consegue relacionar o novo vocabulário com o passo a passo da receita.

E aí, ficou com vontade de preparar um prato que leva aquele temperinho gostoso que e deixa a gente com água na boca? Então, divirta-se com e depois conte pra gente!

TEX MEX BUTTERNUT SQUASH AND QUINOA STEW

Ingredients

1 Medium Yellow or Red Onion, chopped

4 cups of Cubed Butternut Squash, peeled and diced

3 Cloves of Garlic, minced

1 14oz can of Diced Tomatoes

1 14oz can of Chickpeas, drained and rinsed

6 cups of Vegetable Stock

2 Tbsp of Olive Oil

1/2 tsp of Ground Cumin

1/2 tsp of Paprika

1 tsp of Dried Oregano

1 tsp of Chili Powder

1 tsp of Granulated Garlic

1 cup of Quinoa

Salt and Pepper, to taste

Preparation

1) In a heavy duty large pot, add the olive oil, preheat it over medium heat, add the butternut squash, onions and garlic along with a small pinch of salt and pepper and saute for about 7 to 8 minutes or until they begin to soften and develop some color.

2) Add the stock, tomatoes, spices, and chickpeas, bring to a boil, reduce heat to medium and simmer for 10 minutes.

3) Rinse the quinoa well in a small sieve with cold running water, after the 10 minutes, add the quinoa to the stew and cook everything together for 15 minutes.

4) Adjust the seasoning to taste and serve right away!

 

 

 

 

 

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Para começar saiba que tempero em inglês pode ser tanto Seasoning ou Spice.

Garlic = Alho

Onion = Cebola

Pepper = Pimenta

Green onion / Chives = Cebolinha verde

Coriander = Coentro

Parsley = Salsa

Rosemary = Alecrim

Sage = Sálvia

Thyme = Tomilho

Black pepper = Pimenta do reino

Bay leaves = Folhas de louro

Cumin = Cuminho

Oregano = Orégano

Paprika = Páprica

Saffron = Açafrão

Basil = Manjericão

Mint = Hortelã

Cinnamon = Canela

Nutmeg = Noz-moscada

Ginger = Gengibre

Clove = Cravo da índia

Sesame seeds = Gergelim

Salt = Sal

Vinegar = Vinagre

Cooking oil = Óleo de cozinha

Olive oil = Azeite de oliva

Sesame oil = Óleo de gergelim

Soy sauce = Molho de soja

Uma dica legal para praticar inglês é assistir vídeos de culinária. No canal  ‘Laura in the Kitchen’ além de aprender pratos deliciosos você consegue relacionar o novo vocabulário com o passo a passo da receita.

E aí, ficou com vontade de preparar um prato que leva aquele temperinho gostoso que e deixa a gente com água na boca? Então, divirta-se com e depois conte pra gente!

TEX MEX BUTTERNUT SQUASH AND QUINOA STEW

Ingredients

1 Medium Yellow or Red Onion, chopped

4 cups of Cubed Butternut Squash, peeled and diced

3 Cloves of Garlic, minced

1 14oz can of Diced Tomatoes

1 14oz can of Chickpeas, drained and rinsed

6 cups of Vegetable Stock

2 Tbsp of Olive Oil

1/2 tsp of Ground Cumin

1/2 tsp of Paprika

1 tsp of Dried Oregano

1 tsp of Chili Powder

1 tsp of Granulated Garlic

1 cup of Quinoa

Salt and Pepper, to taste

Preparation

1) In a heavy duty large pot, add the olive oil, preheat it over medium heat, add the butternut squash, onions and garlic along with a small pinch of salt and pepper and saute for about 7 to 8 minutes or until they begin to soften and develop some color.

2) Add the stock, tomatoes, spices, and chickpeas, bring to a boil, reduce heat to medium and simmer for 10 minutes.

3) Rinse the quinoa well in a small sieve with cold running water, after the 10 minutes, add the quinoa to the stew and cook everything together for 15 minutes.

4) Adjust the seasoning to taste and serve right away!

 

 

 

 

 

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